Items where Division is "Program Pascasarjana > Pendidikan Bahasa Jawa" and Year is 2017

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: B | D | F | S | U
Number of items: 5.

B

Bratangalun, Diah Kusumaning (2017) Cak-cakanipun Kurikulum 2013 wonten Pamulangan Basa Jawi ing SMP Negeri Kitha Magelang. S2 thesis, UNY.

D

Dwiatmojo, Ghis Nggar (2017) Watak saha Ginanipun Tembang Sumĕkar wonten ing Panji Jayalengkara Sunyawibawa CS 104. S2 thesis, UNY.

F

Fitriana, Tya Resta (2017) Patrapipun Wanita Nalika Nampi Tumindak Degsiya Dening Garwanipun Wonten Ing Novel Alun Samudra Rasa Anggitanipun Ardini Pangastuti Bn (Kajian Feminis Psikoanalisis Juliet Mitchell). S2 thesis, UNY.

S

Subekti, Panca Aditya (2017) Strategi Pembelajaran Bahasa Jawa di SMP Muhammadiyah Boarding School Yogyakarta. S2 thesis, UNY.

U

Utami, Respati Retno (2017) Lelewaning Basa Katresnan wonten ing Serat Damarwulan (Kajian Etnolinguistik). S2 thesis, UNY.

This list was generated on Sat Jun 19 00:29:45 2021 WIB.