Items where Division is "Program Pascasarjana > Pendidikan Bahasa Jawa" and Year is 2018

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: A | K | P | S
Number of items: 5.

A

Astuti, Fitriyani (2018) Rekonstruksi Nilai-Nilai Karakter wonten ing Naskah Swaraning Asepi. S2 thesis, UNY.

K

Kristina, Debi (2018) Kritik Sosial wonten ing Wacana Graffiti Kaos Damelanipun Omah Bejo. S2 thesis, UNY.

P

Prabowo, Dimas Setiaji (2018) Bahasa Kasar Dialek Banyumasan di Desa Kedungreja Kabupaten Cilacap. S2 thesis, UNY.

S

Setiono, Baktya Tri (2018) Piwulang Nggayuh Rahayuning Gesang saha Nilai Karakter Wonten ing Serat Gembring Baring. S2 thesis, UNY.

Siswoyo, Sutrisno (2018) Panyaruwe Prekawis Pawiyatan ing Rubrik Dhat Nyeng Kalawarti Djaka Lodhang (Analisis Wacana Kritis Norman Fairclough. S2 thesis, UNY.

This list was generated on Sat Jun 19 00:29:45 2021 WIB.