Items where Author is "Maryatmi, Andrerini"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Maryatmi, Andrerini (2014) KAJIAN KEARIFAN LOKAL PENGOBATAN TRADHISIONAL PÊTÊK KANGGE GERAH FISIK LAN NONFISIK ING DHUSUN NGEMPLAK, DESA PLOSOGEDE, KECAMATAN NGLUWAR, KABUPATEN MAGELANG. S1 thesis, Universitas Negeri Yogyakarta.

This list was generated on Tue Oct 16 20:10:32 2018 WIB.