Items where Author is "Fajariana, Anggun"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 1.

Thesis

Fajariana, Anggun (2013) TEMBUNG KAHANAN BASA JAWI KINA WONTEN ING BASA JAWI ENGGAL (Adhedhasar Kamus Jawa Kuna-Indonesia kaliyan Baoesastra Djawa). S1 thesis, Universitas Negeri Yogyakarta.

This list was generated on Wed Nov 22 02:34:23 2017 WIB.