Items where Author is "Perwitasari, Rista Sapta"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 1.

Thesis

Perwitasari, Rista Sapta (2014) KAPRIBADEN PARAGA WANODYA WONTEN ING CERITA SAMBUNG LINTANG-LINTANG DADI SEKSI ANGGITANIPUN SAWITRI INGKANG KAPACAK ING KALAWARTI DJAKA LODANG WEDALAN 18 MEI 2013 – 31 AGUSTUS 2013. S1 thesis, Universitas Negeri Yogyakarta.

This list was generated on Wed Sep 20 07:13:11 2017 WIB.