Items where Author is "Manggarmoyo, Tulus"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 1.

Thesis

Manggarmoyo, Tulus (2014) REPETISI ANAFORA WONTEN ING KEMPALAN GEGURITAN BOJONEGORO ING GURIT ANGGITANIPUN PAMARSUDI SASTRA JAWI BOJONEGORO (PSJB). S1 thesis, Universitas Negeri Yogyakarta.

This list was generated on Tue Sep 26 03:44:18 2017 WIB.