Items where Author is "Gunawan, Eko Kurnia Budi"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 1.

Thesis

Gunawan, Eko Kurnia Budi (2013) SIPATING PARAGA ING CERBUNG REMBULAN WUNGU ANGGITNIPUN ARDHINI PANGASTUTI BN WONTEN ING KALAWARTI DJAKA LODHANG TAUN 2011 (TINJAUAN PSIKOLOGI SASTRA ). S1 thesis, u.

This list was generated on Sat Nov 25 02:34:21 2017 WIB.