Items where Author is "Puspitasari, Dian Anggraini"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 1.

Thesis

Puspitasari, Dian Anggraini (2013) TETANDHINGAN STRUKTURAL WONTEN ING SERAT PRANATJITRA RARA MENDUT (ANONIM) KALIYAN NOVEL KATRESNAN DONJA AKERAT ANGGITANIPUN K M. S1 thesis, Universitas Negeri Yogyakarta.

This list was generated on Mon Jul 26 02:19:20 2021 WIB.